Slappsöndag!

Igår va det råröj, eller alla lyckades men inte jag.. Kul som attan hade vi och tävlade om vem som hade högst promillehalt?! Inte så moget men jag torska ju ändå vilket i och för sig visar att jag är duktig :)  Min orolighet för söt som är i Malmö har ju inte direkt försvunnit med tanke på allt skit som händer där.. Hahah lite pinsamt att berätta detta men jag vågade först inte svara inatt när söt ringde för vi har aldrig pratat i telefon men jag ville så gärna höra hennes röst så klart att jag svara! Vi pratade ganska länge medan de va påväg hem från någon krog. Det var skönt att höra att hon kom hem säkert och veta att de låste dörren efter sig. Satt ute på trappen och pratade och kunde inte ens känna kylan för jag va så glad! Alla hade somnat när ja kom in, fick lite sällskap av Mimmi men hon var ju halft väck hon me..


Idag har jag, Therese och Robin legat i soffan hela dagen och kollat på filmer. Va iväg en liten stund och handlade lunch och hyrde nya filmer. Har kollat på alla tre filmer ur Milleniumserien och nu så ska vi kolla Beck! Spelar in lite roliga och sjuka grejer hahah har man tråkigt får man se till att göra nåt åt det ;)




Längtar tills imorn!!!...

Sjunger med glädje!

Jag mår så jävla bra och det är verkligen sant! Fyfan va najs och det är helt sjukt va najs det är!

Hörru söt ja vet inte men ursäkta alla svordomar men SHIT du gör mig helt galen! Vet inte om du vill veta men ändå. Det är en sån jävla bra dag och jag har det sjukt bra idag!


All because of YOU!!!...♥

Jag tackar gud för helger och vänner!

Igår satt jag, Persson och Robin uppe hela natten och kollade Johan Falk med vin och öl... Jaaaa usch va de kan slå slint när man plötsligt ställer sig upp. Ja erkänner att jag hade kanske tagit ett eller två glas för mycket. Väldigt mysigt var det dock. Tänkte sova på soffan när dom ropar från rummet att jag får sova där för de ändå inte tänkt göra nåt. Jag springer in eftersom ja kände mig så ensam och vi snackar i typ två minuter sen började det.. Smack smack slask slask stön hit å dit och ja fick istället låtsas sova.. När dom va klara reste ja mig upp och sa att Persson var skyldig mig en cigg.. Då känner man sig ju inte mer ensam, eller har jag fel!? Orolig som satan var jag under hela natten eftersom att söt är i farornas stad. USCH va sjuka människor som finns! Tur att söt är tusen gånger tuffare än Huss :P  Har köpt en ny skjorta och underkläder och MASSA alkohol idag, shit vi kommer fan ha kvar i flera veckor.. Hur tänkte vi?! Persson ville betala och jag sa inte nej, men jag bjuder på mat :)


Ikväll blir det lite mys med endast brudarna hoppas jag. Nu kom Mimmi hit också och snart ska vi käka middag och göra oss i ordning till världens bästa playlist! haha JAG ÄLSKART! Söt berätta igår att hon hittat motivet till min tavla och nu har hon köpt penslar. Det ska bli sjukt spännande att se hur den blir efterom att den hon kommer få av mig antagligen kommer bli sådär med tanke på hur jag ritar.. Hmmm jag är inte så bra på det.. Nä men jag ska lägga ner hela min själ i den så ja hoppas hon blir glad :D  Ikväll ska jag va skitsnygg haha mission impossible men man kan ju alltid försöka :P Det finns allt för många äckliga bilder på mig men nu är det slut på det! Lär skriva lite senare nu ska jag va social igen. Puss å hej!





Tur att du är så tuff ;) ...♥

Confession..

Har precis pratat med söt och haft en confession i minivariant.. Vet att det inte passar sig så bra för henne men jag har inte brottom nånstans. Jag tycker inte att det är jobbigt i hennes närvaro utan snarare tvärtom för även om jag blir nervös och inte vet vart ja ska ta vägen så har jag världens underbaraste känsla i kroppen som kallas fjärilar.. Just precis, fjärilar! Det är det bästa som finns och det vet vi alla och när man känner att dom finns där så mår man hur bra som helst och det finns inget som kan sättas högre än de känslorna.


Söt, du ska veta att jag är en ärlig person. Du kan lita på mig och jag skulle aldrig svika dig. Ärlighet är något man förtjänar och detta är bara mina ord och hur kan man lita på någon annans ord?! Jag vet i alla fall att jag står för vad jag säger sen får andra säga vad de vill. Öppna kort, öppna ögon en öppen ren ärlighet vill jag ge dig. Du säger att jag inte ska vara blyg och att jag kan säga va ja känner till dig men eftersom att jag vet att det inte passar sig just nu så vill ja inte slänga fram allt med risk för att istället skrämmas. Ibland är livet snurrigt, vi är inte alltid så klartänkta. Man brukar säga att livet är en dans på rosor MEN vi får inte glömma att det kan göra ont att trampa på taggarna. Jag har fullständig respekt för att det är som det är ja har själv varit där och det är inte lätt. Jag vet som sagt inte va ja ska säga när du frågar för ja vill inte få dig ännu mer förvirrad. Blir det för jobbigt för dig så säg ifrån, snälla jag vill att du säger ifrån då. Vill inte på nåt sätt få dig att må dåligt vill bara göra dig glad. Oavsett om vi pratar eller inte så trivs jag hur bra som helst i ditt sällskap, det skulle va tråkigt om vi var tvungna att ändra på det. Som jag sa förut så kommer jag alltid ställa upp oavsett vad det gäller, är bara ett samtal ifrån och ja kan trycka bort allt för stunden och lägga allt fokus på dig och dina känslor. Vill inte stressa, vill inte löpa för att det ska gå fortare för det gör det inte. Det tar den tid det tar, kanske aldrig att de blir nåt men vad vet jag, vad vet du, inget i livet är förbestämt utan alla svar finns nånstans och det är vägen vi vandrar som gör dom svaren mer självklara för var steg som tas. Låten ja skrev är inget jag gör och inget jag kan. Det flög bara upp massa ord och ackord som jag skrev ner, hur jag känner och va som hänt. Känslor är inget man rår för och inget som borde stängas inne, ibland kan det behövas och jag vill inte men gör det för din skull. Du har förändrat mig, fått mig att må så bra och att jag ens fått möjlighet till att lära känna dig är guld värt! Snälla lova mig bara en sak oavsett vad som händer, om du vill fortsätta höras eller inte, bli inte rädd jag är inte dum, va ärlig, och snälla du LOVA att säga ifrån när du känner att det behövs! Vill bara se dig glad... <3
Gonatt<3


Ain't about how fast you get there, aint about what's waiting on the other side.. I'ts the climb...

Träningsvärk!

Igår var jag på gymmet med söt som totalt körde slut på mig! Jag stod bara å glodde när hon orkade hur mycket som helst medan jag knappt klarade stången :O  hahah KLENAST! Va hela dagen med söt och hade trevligt :)  På kvällen var jag och kollade innebandy och sedan drog jag till Persson. Vi kollade på film och jag mös ner mig i soffan under en filt med tankarna någon helt annan stans....

I morse hade ja svårt att ta mig upp ur sängen vilket inte är så konstigt med tanke på gårdagens pass.. Har varit och shoppat lite smått men orkade knappt bära kassarna. Har träningsvärk i armar och bröst och känner mig ganska orörlig. Men det var det värt till 100% och nästa gång ska ja vara starkare! Kan man få träningsverk i munnen och käkarna för att man ler och sjunger hela dagarna? Kanske är det bara jag som är ovan att vara så glad vad vet jag men det känns i alla fall bra! :D   Ska snart åka iväg på 18års middag med familjen och ja önskar att jag inte var så himla trött.. Skulle inte banga på att ligga i sängen å kolla film.



Sek crew är bästa ever and so are you...♥

Man lever bara en gång!

Imorn ska ja få uppleva och ångra de ja precis bestämt. Jag har spelat in låten i en skitful video! Och har bestämt att söt ska få den när hon kört sönder mig på gymmet imorn vilket va de andra. Shit ja kommer vara helt slut som människa och skämmas som en hund över mina slappa muskler.. Kan inte skriva mer måste sova men först en röka!

Nu blev jag nervös...




MEN man lever som sagt bara en gång!...♥

.::Upside down --- Inside out::. .::Lost and found -- Turned around::.

Klockan är 05.49 och alldeles för mycket för att vara vaken men kan inte sova. Har varit inne på bloggen i flera timmar och skrivit massa men aldrig tryckt på publicera. Hade ett litet depp så de va antagligen därför. Ville skriva ut de men ändå inte, fattar inte. Förstår inte varför ja inte är trött, lider liksom av grov sömn- och matbrist så ja borde vara helt färdig men kommer väl kollapsa snart när ja minst anar det å vakna upp på en helt annan plats. Okej nej så långt ska de nog inte behöva gå! Åt faktiskt fruktsallad till lunch och 2mackor efter jobbet vilket är de mesta på en vecka.

Nu mår ja lite bättre, söt räddade min natt.. Tänk vad bra en person kan få en att må, det är underbart! Ulrik - En vanlig dag hade förstås lillfingret med i spelet också men mest söt! TACK! Ska försöka mysa ner mig i min säng nu, ska jobba om 9 tim så lite måste jag sova. Massa kaffe blir de imorn för ja ska ut å gå innan så hinner inte sova längre än några timmar.
Lampan är släckt, snusen uttagen, mobilen på laddning och hjärtat på plats, de enda som e ute å flyger är tankarna. Gonatt God morgon whatever sov gott!


Allting handlar om relativitet, man jämför sig och mäter om så i hemlighet
...


Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst, skulle vi nog märka, vi lever i en fest...♥

Emo JA ---> Freak NEJ

Jag är ett litet EMO fylld med massa känslor, dock inte en sån som skär sig utan jag är bara väldigt EMOTIONELL och älskar känslan av något som sprätter i hela kroppen och får en att göra lite knasiga saker. Det är underbart mysigt och man blir lite smått galen. När man inte ens hinner vakna på morgonen och redan känner i magen att det kommer bli en härlig dag för man vet att tankarna och hjärtat sitter på en brygga och fiskar tillsammans. Hahah näää okej de lät ju lite udda men själva gerjen är den att de börjat sammarbeta och går inte skilda vägar längre. Visst man ska leva i verkligheten och inte på några rosa moln men man kan kombinera det på ett grymt sätt. Jag har inte brottom fram me något och vill därför inte trycka på och säga massa för jag vill inte framtså som ett jävla freak som hoppar fram ur en buske och skrämmer livet ur än. Jag är faktistk inte så konstig, utan helt ärligt en ganska mysig person. Vill vara lite tuff på utsidan men är ganska mesig när skalet tas av vilket inte är ofta men öven de händer ;)

Min kompisar sitter bara och garvar åt mig för att de tycker ja ser ut som en tönt när ja sitter och ler dygnet runt och erbjuder mig att städa och plocka disk men hur kan ja hjälpa det liksom? Ja säger bara COULDN'T CARE LESS!



Girl you're amazing just the way you are...♥


Jag har det bra mitt liv rullar på!

Denna helg har varit helt underbar och sjukt rolig. I fredags började vi tidigt och skålade redan vid 15.00 och fortsatte fram till matchstart mellan Caperio-Sirius... Hmm nog om den matchen... Efter åkte vi tillbaka till Sofia och fortsatte skålandet med vin i mängder. Efter en helhet på ca 6 öl, 2bacardi, 3flaskor vin och en jävla massa skitsnack så hade klockan hunnit bli 04.00... Sofia som jobbat hela dagen var nu trött och somna medan ja låg i soffan vaken fram till kl.6. Upp och hoppa klockan är 9! Skriker Sofia och det var dags att gå till bussen. Vi åkte till vallentuna där hon skulle jobba i kafét en stund och sedan hem igen. Fick finbesök av söt och satte på en rulle. Tillbaka till vallentuna vid halv 4 för att kolla match, Tuna tog hem segern med stor glädje då de sprutade in mål.

Jag, Sofia och söt bestämde oss för att ha en sjukt rolig lördagskväll och det var precis vad vi fick. Jag och söt träffades redan runt 21 nånting och fick börja festen själva. Lagom nervös satt jag där i soffan medan vi pratade om allt mellan himmel och jord, det fanns ingenstans jag hellre velat vara än just där just då. Sofia trillade in lite lätt påverkad eller ja, ganska påverkad och strax därefter även Emma och Jacob. Vi hade det jätte kul och de blev mkt av den alkoholhaltiga drycken blandat med massa prat. När alla gått vid 4a tiden satte söt på en film och vi la oss i sängen. Vi snackade återigen om allt möjligt tills att hon somna strax innan 7. Inte kunde ja sova med alla tankarna i huvet så ja låg vaken ett bra tag till. Vaknade redan vid 11 och fick kaffe på sängen, GOTT som attan! Låg och kollade på tv fram tills att vi skulle gå vid 2.

Nu är jag hos Persson och vi ska ha en mysig filmkväll me ännu mer snack :D 


Varför sova när man har chansen till att ligga vaken och titta på en av guds änglar?!...♥

Back on track and won't look back!

Fuck all the old stuff i den här bloggen för nu är det nya tag vilket borde uppdaterats för länge sen men men.
NU KÖR VI!!!!!!


RSS 2.0